Diskuse

Propuštění Fajáda. To se Pelikán a spol zbláznil?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dovolil jsem si napsat jiný pohled na věc. USA propustili možná ještě horší zločince za svého jednoho vojáka a pan Obama se kasal, že USA své vojáky neopouští!!!

Konspirativní úvaha: Hizballáh spolupracuje s Asádem a ten byl ve hře. Pak už je krůček ke spojení Asáda s Ruskem a odtud tak silný zájem a nevole ze strany USA. Prostě jen ty staré AMERICKÉ ZÁJMY!

2 0
možnosti

;-O;-O co dodat?? když jsou všichni tajemní jak hrad v Karpatech a je možné,že ani neví jak se jmenujou ale dle mého je tady dohra sledovačky Nečasové v plné nahotě s taháním nitek gen.Páleníka a spol. a to musí dokázat asi někdo jiný;-O[>-] mám ale veliké pochybnosti o solidním vysvětlení....a to dodá čas...né Nečas;-D;-D

0 2
možnosti

Tady neni nic zamotaného p. Synek. Nikdy se nedoznáte pravdy. Já bych spíš řekl , že to byla jasně organisovaná akce , kde v Libanonu bylo již při odletu těchto 4+1 lidi z Česka , že domu se tato parta vrátí až po propustění vězně. Kdo to organisoval z naší strany pochybuji , že se to dozvíme , když ministr Pelikán mlžil ještě dnes. [>-]

3 1
možnosti

P82e70t31r 93K76h67o31l

4. 2. 2016 20:40

Asi tak nějak :-)R^

2 0
možnosti

amíci nebo izraelci by si na něj měli počíhat ,donutit přistát letadlo a vytáhnout jak smradlavýho sysla z díry.izrael stejně podporu z EU nemá,nemá co ztratit.

1 1
možnosti

Vidíte to příliš jednoduše. Tenhle případ má mnohem zamotanější, politické i ekonomické pozadí. O tom jsem přesvědčen.

4 0
možnosti

P34e62t54r 55K94h83o83l

4. 2. 2016 20:39

Není proč to vidět složitě. Oficiálně ve světě je Fajád podezřelý napojením na teroristy. Co ví USA, ČR, Libanon a co za tím je úplně jedno. Vzkaz do zemí podporující terorismus je jasný.:-)

6 0
možnosti