Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

zberanek

28. 5. 2012 18:13
Snad Pravý blok

Souhlas, v Parlamentu a ve vládě není zastoupena ani jedna pravicová strana. Za to korupčnických stran je v Česku hned několik. Bohužel ani další strany toho pravicového moc nenabízí a nebo mají kazy na povrchu. SSO chce vystoupit z EU, proto je pro mne nevolitelná, zbývá tedy Pravý blok. Jenže tam je znám pouze předseda strany a ostatní politici jsou vekou neznámou.

6 0
možnosti
JN

vepřík007

28. 5. 2012 18:51
Re: Snad Pravý blok

Problém bude v tom, že EU je levicový projekt, podobně jako byl Sovětský svaz, budovaný zhora technokratama, úředníkama, směrnicemi, blbinkami................., proto v EU žádná "pravá" pravice neni a ani být nemůže. ;-D

3 0
možnosti
I

Inzheim

28. 5. 2012 17:41
Prosím

pravice je u nás zakázána a zavírána. Bolševíci nazývají strany středu --- zcela neoprávněně pravicí,, aby mohli jako s ní bojovat, pro nedouky dobrý cíl. Lidé jsou otupělí, lhostejní, pohodlní a nebo jen naštvaní na ty, kteří se neumí bránit. Vyhrává v Česku ten, který umí svými kecy vmanipulovat ty naštvané do své sítě. Síla Bruselu roste, což je dobré pro zachování míru v Evropě, ale, což je špatné pro místní monarchy, např Rath a dalších 12 socdemáckých hejtmanů, kteří hospodaří podle vzorce, mě 5 milionů, firmě 5 milionů, socialistické půlení i evropských dotací. Žádný strom neroste do nebe.

1 0
možnosti
AKLK

Abadi Kwame lovec komančů

28. 5. 2012 17:28
Hmmm

Tak to máte jedinou možnost: volit Svobodné. Žádná jiná skutečně pravicová strana tu totiž není, všechno je to pseudolevice.

10 0
možnosti
LL

Livrak ll

28. 5. 2012 17:35
Re: Hmmm

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2263x
Obyčejný chlapík středního věku, co žije celkem obyčejný život s obyčejnými starostmi a radostmi.Pro upřesnění pravicově smýšlející což ale neznamená, že schvaluju zlodějnu,korupci a klientelismus

Seznam rubrik

Oblíbené blogy