Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

judi01

29. 5. 2012 14:39
žádná strana

nechybí. Chybí členská základna. Tlacháním na blozích a v diskusích se nic nezmění. :-/

0 0
možnosti

zmm

29. 5. 2012 18:49
Re: žádná strana

No to jsem si taky říkal, dost keců musíš něco dělat. Vstoupil jsem ke Svobodným. Pak jsem se nestačil divit, stačí projevit na věc jiný názor a hned je člověk označen za levičáka, marxistu,bolševika a zeleného kchmera. Tolerance k jinýmu názoru jako v ČSM někdy v padesátých letech.

Když jsem poukázal na to, že ekonomický program je nesmysl, protože nemohu slíbit 9x menší maximální základ důchodové daně a zároveň slibovat témeř nezměněnou výši průběžného důchodu, byl jsem opět za komouše. Začal jsem mít pocit, že matematika je nějaká komunistická pavěda.

No a když dalšího nepohodlného člena vyrazili ze strany za to, že požadoval vyplacení peněz, které mu strana prokazatelně dlužila a za to, že že v diskuzi použil neschválenou zkratku SSO, šel jsem taky.

Jen se přiznám, že je mi dost blbě, když tu v diskuzích čtu, jak nás tahle parta ideologických zaslepenstvů má zachránit.

0 0
možnosti

bakules

29. 5. 2012 8:49
klasická pravicová strana je bohužel

v přesocializované evropě nevolitelná a proto se pomalu sunou do středu.

1 0
možnosti

modrénebe

29. 5. 2012 9:01
Re: klasická pravicová strana je bohužel

pojmenoval jste to správně. Dokud nás (Evropu) zbytek světa nedonutí k nějaké změně, tak se nic nestane.

1 0
možnosti

Alexandr Špáta

29. 5. 2012 2:07
Zkuste se trochu zamyslet.

Když přemýšlíte jak na něco v práci či doma půjdete, opravdu přemýšlíte zda na to půjdete zprava či zleva - v tom ale máte jasno, jen zkuste sdělit co tím máte na mysli ve vztahu k danému problému. a nebo použijete rozum. nebylo by lepší hledat ten rozum než pravolevost?

7 0
možnosti

1absolutus

29. 5. 2012 5:44
Re: Zkuste se trochu zamyslet.

:-)R^

1 0
možnosti

kaktusak

29. 5. 2012 0:06
Heslem pravice je starat se o sebe,

nestarat se o druhé. Dnešní přerozdělování zdola nahoru, od pracujících k "majitelům" a jiným zlodějům, je toho dobrým příkladem. ODS a TOP jsou tedy velmi pravicové strany.

2 0
možnosti

petrik1960

29. 5. 2012 6:24
Re: Heslem pravice je starat se o sebe,

tak se starej a nestarej se o to jak se starají ostatní.

3 0
možnosti

Chytry.Levicak

28. 5. 2012 23:20
pane khol

ODS a spol nejsou pravicové?vždyt od ledna 2007 zavedli zrušení pohřebného, zrušení doplatku na bydlení, zrušené plošného porodného,zrušení pohřebného. zavedení rovné daně a poplatků u lékaře a v nemocnici.a navíc už 5 let nezvýšili min.mzdu. zdá se Vám z toho něco levicového?mi ne.

0 0
možnosti

KarelSind

28. 5. 2012 22:19
Karma

Řeším podobný problém. Uvažuji (po přečtení programu) o Svobodných jako liberálně se prezentující straně, ovšem po sledování jejich projevů na fb a webu se také objevilo pár ale... jsou dost konzervativní (takže liberálně konzervativní, což je jak ODS), dále náklonnost k různým spikleneckým teoriím typu NWO. I tak se ale o nich dá uvažovat, protože Nečas s Kalouskem působí dojmem že vědí co je třeba dělat, ale nemají odvahu (nebo sílu) to prosadit... Každá rada drahá;-)

0 0
možnosti

splendid

28. 5. 2012 22:57
Re: Karma

Svobodní jsou obdobou těch rakouských, takže "konzervativní" a nacionalističtí od skutečného liberalismu velmi vzdálení. Opravdová liberální (jak ekonomicky, tak společensky, bez národního patosu atd.) strana v ČR bohužel chybí.

0 0
možnosti

kion121

28. 5. 2012 19:36
Karma

za přečtení stojí Nepřátelé společnosti od Paula JohnsonaR^

0 0
možnosti

mirni

28. 5. 2012 19:23
ja uz jsem takove strany prestal hledat ...

ono to dopadne stejne tak, ze se sice nejaka najde a bude se prezentovat jako pravicova ta nejspravedlivejsi a pak z toho budou zase jen nove VeVerky ... takze ode mne dostanou sanci ti druzi, protoze na strasidla neverim verim jen ve slusnost lidi a jejich moudrost a znam mnoho takovych kteri taci jsou vlastne dnes uz je mi to jedno, kdysi jsem volil ODS, ale po tom co predvadi od dob Topolanka jak se tady  zmenilo prostredi k horsimu jak se lidi hadaji krade se na kazdem kroku, korupce je tu az hruza  tak jsem rekl dost! proste dostane sanci druha strana .. je mi jedno ze maji Ratha ktery pujde do teplaku, dobre mu tak kazdy kdo ma na svedomi  zlodejinu tam patri .. ale tesim se na to az tam prijdou nejaci sikulove kteri odhlasuji provereni majetku verejnych cinitelu se zpetnou platnosti dvacet let .. to bude rej! A jak to rika pan Necas  padni komu padni! - sice si krasne ukradl vyraz od Zemana, ale oni dokazali zatim jen to, ze spoustu tech svych maleru zametli pod koberec....

1 0
možnosti

kOBLICH

29. 5. 2012 11:39
Re: ja uz jsem takove strany prestal hledat ...

Ano, takhle uvažuje skoro celý národ. Proto jsme tam, kde jsme.

"... ale tesim se na to az tam prijdou nejaci sikulove kteri odhlasuji

provereni majetku verejnych cinitelu se zpetnou platnosti dvacet let..."

A zavřou všechny politiky z levicových stran, protože jen ti - stejně jako Rath - jsou přesvědčeni, že zrovna oni jsou nepostižitelní. Pamatujete: Zeman, Svoboda, Snopková...? ;-D;-D;-D

2 0
možnosti

kOBLICH

28. 5. 2012 18:50
Pravicová strana potřebuje schopné lidi

Ale kde je vzít, když je už šedesát let vraždíme a vyháníme? A tak nám tu zůstali místo schopných jen ti všehoschopní, lenoši a hlupáci...:-/

4 0
možnosti

Josef Zelený

28. 5. 2012 18:19
Pravicovost v EU není možná

Pane autore, aby u nás mohla vzniknout skutečná pravicová strana, to by především taková strana musela mít kompetence tu pravicovou politiku generovat. Ale to přes tisíce nesmyslných vyhlášek EU zatím není možné.

Ale přesto tvrdím, že ta pravicová strana nakonec vznikne. Cel= Evropě nezbude nic jiného než jít cestou pravicovou. Už jsme natolik prožrali budoucnost, že jiné řešení než jít cestou tvrdých ekonomických opatření existovat nebude.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS