ČSSD : I Ty Brute ?!

 V ČSSD se opakuje tzv. Sarajevský atentát v ODS při odstavení svého předsedy Václava Klause. Jen s tím rozdílem, že Sobotka není v zahraničí. Podlý a zákeřný Hašek koumá se Zemanem jak se dostat k lizu...

 Je neuvěřitelné, že jediný den po volbách se naplno rozhořel boj o moc a koryta. Zatímco předseda Sobotka se zůčastnil televizní debaty, tak jeho místopředseda Hašek s dalšími hrdiny vyrazil na zámeček do Lán ukuchtit společně se Zemanem odstavení Sobotky z čela strany, aby on sám mohl zaujmout pozici premiéra. Je to nechutné, velmi nechutné a je mi líto voličů ČSSD. Nejen pravá strana ideí, ale i někteří z levé strany se nepoučili z prasáren a podrazů z politického světa posledních let.

 Zemanovi krachnul projekt se SPOZ tak vycítil šanci společně se zrádcem Haškem, jak přeci jenom ovládnout budoucí vládu. Pravděpodobně se včera domluvili o tom , že Hašek vyvolá rezignaci Sobotky a Zeman potom jeho jmenuje tím, kdo sestaví budoucí vládu. Tak se i dnes stalo. Předsednictvo vyzvalo Sobotku k rezignaci předsedy. Ten to pochopitelně odmítl. Tak ho aspoň vyhodili z vyjednávacího týmu. Důvodem k rezignaci byl neúspěch ČSSD v těchto volbách. Jak si to ale vůbec Hašek může dovolit, když sám je statutárním místopředsedou. Nese stejný díl na tomto neúspěchu, proč tedy sám nerezignoval ze svého postu ! V kampani na Moravě byl spíše agitátorem Zemana a SPOZ když mu řiťolezecky dělal garde. No fuj velebnosti chce se mi blejt...

 Bezpáteřní lidé jako Zeman a Hašek to ani nevnímají jako by dělali něco nenormálního a nemorálního. Nemůžou to ani vnímat , protože jsou sami zdegenerovaní politickou špínou. Co ostatní lidé považují za žumpu oni pokládají za růžový toaletní papír. Dokonce si před chvílí dovolil Zeman prohlásit: Bohuslav Sobotka by měl rezignovat. Bože co on má co mluvit co má dělat jiná politická strana ! 

  " Bohušu kurva se neříká ! " zaznělo ve známé komedii. Ale já to říct musím směrem k Michalovi a Milošovi.Kurva se může říkat, když je to nevyhnutelné. Co jiného by mělo zaznít směrem k prasárnám tohoto dua M+M.

 Jediné pozitivum k dnešnímu dni. Překvapil mě p. Zaorálek ,kterého jsem měl vždy za populistického řvouna a tlučhubu, který ani nechápe a nerozumí tomu co říká. Dnes v rozhovoru pro ČT24 se omluvil voličům za to co se stalo na předsednictvu ČSSD a pevně stojí za předsedou ČSSD Sobotkou jakožto zvoleného předsedu sjezdem strany - nejvyšším orgánem strany. Sám uvedl, že je přesvědčen o dřívější připravenosti Haška toto udělat. Žádné mlžení, řekl to na plnou hubu. 

 Jediný kdo by měli rezignovat jsou tyto lidské zákeřné hyeny. Hašek a jeho kumpanie a Zeman jako prezident. Po tom co předvádí není ani náhodou prezidentem dolních deseti miliónů jak rád říká, spíše bych to viděl jako president Marsu topícího se ve vlastních výkalech.

 

Autor: Petr Khol | neděle 27.10.2013 21:35 | karma článku: 47,76 | přečteno: 17006x