Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naše papalášská vláda žije zcela svébytným životem a je zaměřená plně na prezentaci sloužící k jejich volebnímu boji. Jakkoliv mají plnou h.u.b.u řečí péče o občany, jejich reálné skutky spíš svědčí o jakési soutěži, kdo těm drzým občanům, kteří si neváží jejich péče, více přitáhne uzdu. Celý tenhle spolek diletantů mi připadá jak vizita "doktora" Grünstein. Už jsem fakt čekal, že chybějící vakcíny nahradí chininem a klystýry.

2 0
možnosti
PN

Jejda, další z blogů, který přímo překypuje láskou a porozuměním .....

Chtěl bych se zeptat. Kde jste viděl u letadel s rouškama to klanění až k zemi a dokonce famfáry? Nejste pane autore první kdo tento popis použil a já stále nemohu najít žádný takový záznam.

2 3
možnosti
MV

vlada si to klaneni dala na vlastni stranky a v mediich toho bylo take dost. staci si vzpomenout, pane Nedvede

https://www.vlada.cz/cz/media-centrum/aktualne/do-ceske-republiky-dorazilo-vice-nez-milion-respiratoru-z-ciny-180506/

2 0
možnosti
DR

Trapný ideologický výkřik. Jinak se tohle dílo bohužel nazvat nedá. Rv

1 3
možnosti
TB

Proč do toho pletete odboráře Duška? :-) Co s tím má společného?

1 1
možnosti
JH

J92a56n 81H23o53r10a

5. 2. 2021 19:55

...doplním Vaše znalosti; tenhle odborářský nabob od soustruhu s hodinkami za 100+ tisíc na ruce se nechal v tisku slyšet ať hostinští klidně zkrachují, páč jich je stejně moc, a můžou si najít jinou práci; dle mého názoru (a nejspíš i autorova) do party všemocných (u Babiše navíc všehoschopných) svými názory zapadá...

0 0
možnosti
JK

Jo jo přesně tuhletu náladu obyvatelstva myslel Blatný, bědoval, že kašleme na vládní omezení a rozohnil se jako správnej bachař, když vězni odfláknou rajóny. Tenhle styl přivedl někoho hodně na hlavu chytrého, že ještě přitáhne šrouby, asi máme ty okovy moc volný.

Absolutně jsem nezaregistroval, že by se někdo z vlády namáhal zjistit, proč jim ne všechno lidi kašlou. Není totiž normální nedodržovat smysluplná opatření, lidi jsou vesměs poslušní když si vyhodnotí, že je to obecně i pro ně prospěšné a hlavně když je to nic nestojí. Tedy nad menší ztrátou mávnou rukou, ale ne když to ohrožuje jejich existenci.

Lidé vidí kolem sebe krachující firmy, rodiny na minimálních dávkách, lidi v exekucích a Blatný řekne ať při zakašlání ihned běží na testy, nahlásí všechny na které mrknul za posledních půl roku a zamknul se na 10 dní v karanténě. Co to asi způsobí? No vy jste na mizině, většina firmy, kde děláte, padne do karantény, vaše pracovní místo končí, děti doma nevědí co roupama dělat a vřískají, že je prázdná lednička. Můžete mít dobrý pocit, že zachraňujete republiku a čísla panu Blatnému klesají, nebo aspoň nestoupají, to je tak vše. Stát vám nedá téměř nic, po utrpěném ponížení na různých úřadech tak s bídou máte na nájem.

Babiš v nouzovém stavu sype horem spodem do svých firem a nikdo nikdy ho za to nesejme, v tomhle miliardovém kolotoči je mu fuk co se dole děje, řekne poskokům ať udržují současný stav a v případě rebelií přitvrdí, každý den nouzáku dobrý.

Pane Blatný když někomu chybí tisícovka na nákup, tak ho vaše počítání utracených miliard fakticky nezajímá, jen to nasštve.

8 2
možnosti
PK

P94e84t79r 93K61h95o74l

5. 2. 2021 17:49

Mluvíte my z duše. Na jaře sousta mých přátel a známých to vydržela když nemohli pracovat a zabezpečit své rodiny, protože věřili, že to dělají pro sebe a ostatní lidi. Teď jsou na hraně samotné existence a po uši v dluzích, které si nabrali pro lidi co u nich pracují od nepaměti a nechtěli je uvést do stejných problémů. Jejich podnikání, které budovali třeba dvacet let je v troskách, hroutí se jim rodinné vztahy, někteří jsou tak zničení, že mám kolikrát strach jestli je ráno nenajdou pověšený někde na kandelábru. A nahoře fňuk kampaň, lidi neposlouchaj, opozice nám hází klacky, fňuk, fňuk.

Tak co utáhneme oprátku ještě víc, hlavně že s mě to netýká.

2 0
možnosti
MK

Pomníky se zatím staví jen posmrtně. Ale Zemanovi, Babišovi a Hamáčkovi ten pomník přeju. I tu jejich žádost bych urychlil.

3 0
možnosti

No, něco by na tom bylo ...kdyby se tak nechovaly všechny vlády na světě (případně jakékoli jiné vlády. které by bývaly vzešly z voleb).

Tohle je globální problém, globální hysterie a globální zmatek.

Hamáček, Babiš, Zeman atd nejsou ani vedlejší postavy tohoto představení .. pouhé křoví ..jen na domácí půdě viditelným hromosvodem.

9 2
možnosti
PK

P30e27t77r 69K72h67o60l

5. 2. 2021 16:14

Když máte moc chcete jí víc. Tohle platí u nás nebo třeba v Guinei stejně.

Čichli si k ní a je to, lidé to skousli. A co po tomhle přijdou další a další viry a my budeme tam kde chtějí - utažení a poslušní.

7 2
možnosti
AM

Tobě covidová pandemie asi zdevatovala mozek Rv

3 7
možnosti
Foto

Znáte to rčení, že :

Chytrý napadne tvrzení, hlupák jeho autora.

14 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2263x
Obyčejný chlapík středního věku, co žije celkem obyčejný život s obyčejnými starostmi a radostmi.Pro upřesnění pravicově smýšlející což ale neznamená, že schvaluju zlodějnu,korupci a klientelismus

Seznam rubrik

Oblíbené blogy