Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, viděl bych to kapku jinak než autor. Je k dispozici i téměř nesestříhané video (nejspíš zde https://www.facebook.com/televizninoviny.tvnova/posts/1932140160240215?hc_location=ufi). Dění celkem odpovídá popisu řidiče - nechával na kruháku prostor pro případné projetí "rovně" přes kruhák, paní z levé ulice tam vjela, v tu chvíli pociťoval "nespravedlnost" a vecpal se tam, kam patřil (za cenu přestupku). Řidič služebáku Exconu vcelku nesmyslně vytekl a následovná reakce už mi připomněla film Volný pád. (I kdyby se stalo na kruháku něco horšího, zjevně by tam nebyly ohroženy životy, což při následné odvetné akci byly několikrát.)

0 0
možnosti

Mno, po shlédnutí celého videa musím konstatovat, že i řidič s kamerou se choval jako idiot, takže ti dva si nemají co vyčítat.

0 0
možnosti

No nevím, připadá mi, že byť se to snažíte maskovat tím přáním kriminálu, obhajujete neobhajitelné.

1 0
možnosti

Nejvíc se mi líbí "KECI" ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

J42a84n 55A55n62d30r67l73e

4. 11. 2018 9:41

pravidla o provozu na pk jsou urcite mnohem dulezitejsi, ale i ta gramaticka JSOU pravidla R^ třeba ta o shode podmetu s přísudkem v navaznosti na pouzivani i/y :-P (anebo ta o interpunkci, ja vim ;-D)

0 0
možnosti

Nevím, nebyl jsem tam a neviděl to. Ale zaujalo mě, jak je možné někoho na kruháči předjet zprava....leda že by si to ostatní zkracovali tečnou vnitřkem. Takové řidiče, kteří jaksi zapomněli jezdit po správné straně silnice, na kruháčích také s oblibou předjíždím zprava...;-D

0 0
možnosti

Ten případ jsem se snažil sledovat, ale protože jsem tam nebyl, nechci vyvozovat nepodložené závěry. Co je ale jednou jisté, nedovolil bych si, s takto zvládnutou úrovní ovládání rodného jazyka, cokoli publikovat. Možná jste, pane autore, věnoval více času získání řidičského oprávnění, než základnímu vzdělání..... Škoda

7 0
možnosti

Pokud Vaše fabulace má kvalitu Vaší gramatiky, tak to byl úplně jiný příběh.

Počkejte na vyšetření policií a případný soud a potom pište scénáře.

6 0
možnosti

Hezký text, dobře myšleno, ale dá hodně práce prodrat se tím pravopisem, nic ve zlém ;-).

8 0
možnosti
Foto

twl ty tam ty i/y házíš jen podle tipu a ještě máš smůlu, že to trefíš většinou přesně naopak ;-D

1 1
možnosti

P87e10t92r 33K89h36o65l

2. 11. 2018 14:33

My si tykáme? Twl

2 2
možnosti

Cituji : "Ozve se troubení a tak týpek z Fabie jde říct tomu cucákovi ať se nechová jako prase"

A tím to pro řidiče Fabie mělo skončit, maximálně jako správný občan mohl upozornit policii na přestupek. Tečka

To, co následně předved, i kdyby na něho z dodávky vystrkovali holý zadek, je naprosté nezvládnutí emocí, totální selhání a pirátství.

Ať se zastával čehokoli, ať byl třeba i chvíli v právu, ale člověk, který neumí ovládnout své emoce a chová se jek debilní pirát, a ohrožuje vysloveně nebezpečnou jízdou ostatní účastníky provozu, by měl alespoń na 10 let přijít o papíry.

20 1
možnosti

P23e23t72r 26K59h84o17l

2. 11. 2018 14:45

Naprostý souhlas. Taky píšu o tom z dodávky.:-)

0 2
možnosti

ke zkušenostem tady: Rumunsko. Křižovatka, v Bukurešti, která se prostě nedá projet. Dostal jsem se až do oka hurikánu s autem ne zrovna malým. A tam najednou všichni ti hysteričtí Rumuni zastavili, abych vypadnul, protože jim bylo jasné, že neznám jejich systém a nechtěli si ho ode mě nechat narušit. Projel jsme jako pán a za mnou se voda zase zavřela. Docela bomba.

0 1
možnosti

P69e90t76r 92K90h23o70l

2. 11. 2018 10:57

:-)R^Jezdím s přítelkyní každý rok do Rumunska za jejími příbuznými. Je to na severu v maramurešské oblasti. Po cestě projíždím i obcemi (Negreşti-Oaş,Sighetu Marmaţiei), kde hlavní silnice jede permanentně v koloně v obou pruzích. Potřebujete přes protisměr zaparkovat příčně. Žádný problém. Po zapnutí blinkru doleva Vám okamžitě v protisměru zastaví a nechají Vás přejet. Chcete poté vyparkovat do protisměru a pokračovat? Žádný problém. Jakmile zařadíte zpátečku tak auta v pruhu zastaví, pokud dáte blinkr doleva tak zastaví i protisměr a nechají Vás vycouvat. Je to u nich normální, nemá to s hysterií co dělat. Zkuste to u nás, couváte a ještě Vám tam nacpe čumák a troubí co si to dovoluješ. Rv Mimochodem doporučuji se někdy zajet podívat v Rumunsku do Karpat u hranic s Ukrajinou. Nádherná panenská příroda, zrovna teď na podzim bukové lesy jak z pohádky. Např. návštěva okolí Rona de Sus, Valea Viselui atd.

8 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2263x
Obyčejný chlapík středního věku, co žije celkem obyčejný život s obyčejnými starostmi a radostmi.Pro upřesnění pravicově smýšlející což ale neznamená, že schvaluju zlodějnu,korupci a klientelismus

Seznam rubrik

Oblíbené blogy