Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Volný opis z Vikipedie, jde o velmi známá fakta. soud loni v říjnu odročil kvůli absenci Babiše. Na poslední chvíli proloboval dotace na řepku, sám se tím netají. Žádal P.Macha, aby vypustil z svého programu požadavek za zrušení podpory biopaliv /!!!/. Tím je řečeno vše.

0 0
možnosti
ZK

Z89d39e24n41a 23K89o94č56í

7. 1. 2014 20:37

To jste ale demagogicky vytrhl ze souvislostí a udělal z toho guláš.

Je tam napsáno:

V roce 2010 schválila poslanecká sněmovna novelu Zákona o ochraně ovzduší, která v souladu s tendencemi v celé EU zvýšila povinný podíl biopaliv v benzínu a naftě. Babiš připustil, že zákon pomohl prolobbovat.  ( to znamená žádné dotace na řepku jak tvrdítre vy a pan Mach ) !!!!!

Podle ekonoma Petra Macha díky přimíchávání biopaliv spotřebitelé doplácejí asi dvě koruny na litr pohonných hmot, ročně přibližně 15 miliard korun, z čehož přibližně 10 miliard údajně připadne firmám patřícím Babišovi. Babiš poté Macha pozval na oběd a přesvědčoval ho, aby vypustil požadavek na zrušení podpory biopaliv z programu Strany svobodných občanů, jíž je Mach předsedou. Mach to odmítl. Podle Babiše je Mach „zarputilý demagog, který sice mluví o biopalivech, ale vůbec jim nerozumí.“

a já vás k těmto demagogům musím připojit bohužel také, protože nikdo ze svobodných dosud nedokázal provést onen výpočet tkzv. dotace - o kterých svobodní mluví. Nebo vy to dokážete   ?  :-)

0 0
možnosti
MP

Rozsudek mohl být dávno vynesen, ale pro jeho neúčast byl odložen. 30: ledna by tedy měl být rozsudek. Nebude-li účasten a nebude-li kvůli tomu vynesen rozsudek, pak není o čem pochybovat, že jde o pana Bureše. Důkazy jsou i v našem státě, dokonce jsou i svědkové. Nebude-li 30.1: rozsudek, pak všechno ostatní budou jen výmluvy.

0 0
možnosti
PK

P10e28t79r 82K46h28o88l

7. 1. 2014 17:44

No vidíte tak počkejme do 30,ledna, dříve než sami odsoudíme;-)

0 0
možnosti
AK

Kterému kmotrovi klubu či "zájmovému spolku" budete fandit příště, autore?

0 0
možnosti
PK

P36e57t67r 63K63h65o79l

7. 1. 2014 13:36

To že někoho předem "nevěším" není ještě známka toho, že jsem jeho oddaným fanouškem :-)

2 0
možnosti
MD

Spravne je predpokladat ale nedpredbihat , mozne je, ze prechodne reseni zvane Babis muze byt vyhrabanim se z blata do louze cistsi vody. Jeho terenni vuz na to jako jeden z mala ma. Na jizdu po silnici si pak budeme muset pockat, az to budeme sami mit.

2 0
možnosti
Foto

To není paranoia. Vysvětlení je jednoduché. Loutky jako Kalousek, Švarcnberk, Klaus, Němcová a další dělaj jen to, co jim nařídí mafie. A ta se opravdu cítí ohrožena ztrátou příjmů. Nic víc bych v tom nehledal. A jak už tu bylo řečeno, mají strach, že jak se udělají revize smluv, nejen z nich může jít bručet. Proto i to jejich vlastní zapálení pro věc.

2 0
možnosti
Foto

Jj, zatím to vypadá, že byl pan Babiš řízenou loutkou státní bezpečnosti.:-)

2 3
možnosti
MP

Proč se nechce vzdát firmy jako MAJITEL? Proč chce urychlit eurodotace, díky kterým je miliardář? Je v pořádku, když majitel 300 firem je ministrem financí, či velmi blízko této funkce?

2 1
možnosti
PK

P95e63t25r 97K60h67o86l

7. 1. 2014 13:52

Vtip je v tom, že o něm to aspoň víme, prrotože se neskrývá. Já a myslím, že ani Vy nevíme kolik bývalých ministrů doopravdy vlastní firem když nemalá část firem je registrovaná na druhém konci světa a nedohledatelná kdo je jejich abonentem. Viz zprávy BIS za posledí roky o propojenosti politiků s veřejnými rozpočty a střetu zájmů při schvalování zákonů :-)

1 0
možnosti
MP

Bylo by se dobré zamyslet se, proč dosud neukázal lustrační osvědčení? Proč nepřijel na soudní jednání do Bratislavy? Proč nepřijede ani 30.ledna na soudní jednání, kde soud má skutečné důkazy /jsou i  v našem státě/ , aby soud vyřknul pravdu? Přímo vzorně dokazuje, jak je "čestný". Soud se bude stále odkládat, protože tam nikdy nepřijede. Proč asi?

2 1
možnosti
PK

P40e37t64r 10K49h25o42l

7. 1. 2014 13:45

Přítome u sodu být nemusí pokud ho bude zastupovat advokát, počkejme na rozhodnutí soudu a potom "popravujme".;-)

1 0
možnosti
JS

když zloděj volá : Chyťte zloděje- to je nejlepší strategie k zakrytí sebe.

Pro mne všechny ty "preventivní" útoky na Babiše jsou voláním : Chyťte zloděje. Musejí mít hrozný bobky, že se dostanou k detailům smluv a fungování ekonomiky ministerstev a státu. I kdybych si myslel, že dodnes bylo vše křišťálově čisté, velmi bych se zamyslel, jak to doopravdy bylo.

Čím intenzivnější útoky - tím větší strach. I malé zvířátko zahnané do kouta naráz kousne.

3 1
možnosti
SN

:-)  Souhlas, beze zbytku! Babiš likviduje zažitý systém kmotr-prostředník-politik, jak pravil Kalousek, to jste skutečně vystihl ! Proto všichni řvou a nemohou mu přijít na jméno. V novinách od počátku ani jedna pozitivní zpráva ! Jen plivance a podezřívání !  R^R^R^

2 2
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2263x
Obyčejný chlapík středního věku, co žije celkem obyčejný život s obyčejnými starostmi a radostmi.Pro upřesnění pravicově smýšlející což ale neznamená, že schvaluju zlodějnu,korupci a klientelismus

Seznam rubrik

Oblíbené blogy