Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Ode me mate karmu, mam ale takove tuseni ze to schytate od mistni "elity".

2 0
možnosti
JN

Nebyl náhodou Don Quijote de la Mancha schudlý šlechtic bez dotací ?! ;-D:-/;-)

0 0
možnosti
Foto

myslím, že byl spíše zchudlý.

0 0
možnosti
MT

Aha! Konečne aj niečo slušné o tom "Slovákovi"! Zatiaľ je takmer všade o ňom písaná iba hrôza! Bol odsúdený skôr, než stihol niečo spáchať!

4 0
možnosti
Foto

Proč se vyhýbá jednání soudu na Slovensku. S takovou naopak nebude odsouzen nikdy.

1 0
možnosti
Foto

Protože u tohoto "slováka" je  normální a morální povinností daně platit ve státě kde podniká. Neschovává se za společnostmi na Panenských ostrovech, Kypru, Nizozemí a dalších daňových rájích různě propletených skrze desítky offshorových společností. Kolik "čechů"- majitelů finančních a obchodních impérií u nás má mateřskou společnost a platí daně v ČR. Je to velmi smutné, ale jenom zlomek.

Nevidím nic morálního na tom, že pan Babiš platí daně.  Nevidím  nic nemorálního, když  se někdo brání cílenému olupování tím, že uteče do daňových rájů.  Ať to vezmete z jaké chcete strany, tak daně=loupež.   Pan Babiš  také cíleně využívá dotací, tedy peněz, které byly uloupené konkrétním lidem.  Vstupem do vlády se z Babiše stává jeden z loupežníků.

4 7
možnosti
PK

P58e11t66r 38K97h12o42l

7. 1. 2014 0:57

Říkejte tomu jak chcete. U mě má vyšší váhu než jiní, kteří bydlí a využívají infrastrukturu u nás a neplatí tu daně, jen aby byli o něco bohatší. Možná by nemusel stát tolik okrádat lidi na daních kdyby je tu všichni poctivě platili.;-)

7 3
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2263x
Obyčejný chlapík středního věku, co žije celkem obyčejný život s obyčejnými starostmi a radostmi.Pro upřesnění pravicově smýšlející což ale neznamená, že schvaluju zlodějnu,korupci a klientelismus

Seznam rubrik

Oblíbené blogy