Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hovn

3. 7. 2012 10:12
Po přečtení vašeho blogu

a vaší autocharakteristiky - spokojeně žijící pravičák, jsem nabyl přesvědčení, že tady něco nesedí a že článek psal spíš rozzuřený jezevčík, takže pokus o jakoukoliv seriozní diskusi  pak je naprosto zbytečný. Nevětší pochvalu však zasloužíte za poslední větu ohledně očekávání od novinářů. Uvědomujete si vůbec od koho vlastně cosi očekáváte?

Sice nic proti novinářům nemám, ale po osobních zkušenostech také nemám nic pro ně, jenom si uvědomuji jak složitá je interpretace světa a života i pro největší mozky všech civilizací a tady bych měl něco očekávat od lidí, kteří se ve své většině s reálným životem a světem míjí a jesli bych někde spatřoval nějaké nebezpečí současného světa, tak právě v tomto. Sice M. Zemana absolutně nemusím, ale co se týče jeho názoru na tuto profesi, tak naprosto souhlasím - čest výjimkám.

0 0
možnosti
PK

petrkhol

3. 7. 2012 11:49
Re: Po přečtení vašeho blogu

To,že smýšlím pravicově neznamená že schvaluju lumpárny a zlodějny . Míra přerozdělení státem je u nás abnormální a pravicová vláda je solidárnější než si většina lidí myslí. Sice vemu něco těm kteří jsou úspěšní a dám to těm kteří z nějakého důvodu jsou na to odkázáni např. důchodci, tělesně postižení. A né cpát všem. Proč já mám dotovat druhým stavební spoření nebo úroky z hypoték ? Proč mám přispívat na lidi, kteří nikdy a ani nebudou pracovat a žít na úkor druhých je to co jim vyhovuje ? Proč mám přispívat lichvářům na přemrštěný nájem v ubytovnách, které potom platí stát doplatkem na bydlení.? Ty peníze potom chybí těm kteří je doopravdy potřebují.

Pravicová vláda co nejmíň zasahuje do živita produktivních , neždímá je do morku kostí a dává jen těm nejpotřebnějším. U nás je to něco jiného, socialistická vláda s přízviskem pravicová která se chová jako bolševici. Vše sebrat úspěšným, rovnoměrně rozdělit s tím , že si něco odsypu sobě a kamarádům a co na tom že je to vše na dluh.

0 0
možnosti
PH

petrph

3. 7. 2012 9:13
Kladete si správné otázky

Skutečně , kterákoliv z afér která tuto vládu postihla  by ve skutečně demokratickém státu znamenala že by se politická strana s dotyčným dočisto rozešla, právě aby se očistila a získala zpět důvěru voličů.Jmenování odvolaného Drobila volebním lídrem ODS je spíše  černým humorem. A- pokud by takových afér prosáklo víc a tak vysoko, asi by celá vláda podala demisi a vyhlásila nové volby  právě proto aby obnovila důvěru občanů ke státu.

Ovšem právě ten fakt že nebyl odvolán Kalousek, ani Vondra a mnozí jiní - a proč už třeba i samotného Nečase neodvolalo grémium ODS je důkazem toho že u nás skutečně parlamentní demokracie není a všechno to tu řídí ti kmotři.S tím už se nedá nic dělat- a nedá se s tím nic udělat.Nečase a Kalouska může odvolat(či dokonce vydat policii k vyšetřovaní) zase jen jimi ovládaná většina jejich poslanců v parlamentu. Kruh se uzavřel. Tak jen musíme doufat že se spokojí s tím co tady za ty 2 roky do voleb ještě nakradou,a nenapadne je si ten mandát nějak prodloužit

0 0
možnosti
ZZC

Zilvar z chudobince

3. 7. 2012 9:19
Re: Kladete si správné otázky

Pletete se tím, že rezignujete. Ještě existuje hodně známých způsobů, jak je do voleb odstavit od penězovodů.!!

0 0
možnosti
ZZC

Zilvar z chudobince

3. 7. 2012 9:13
Také jsem chtěl skončit

a vrátit se do emigrace, ale zůstanu. Snad se mi naskytne možnost vidět ty mafiánské obludy před soudem a za mřížemi. Za Husáka to možné nebylo. Pokud to půjde dnes a my to zažijeme, pak to s naší demokracií ještě není tak zlé.

0 0
možnosti
LC

jáša

2. 7. 2012 23:06
Totalitní, komunistické vládnutí

celé ty roky, co bylo u moci se jevilo jako nesmrtelné, neporazitelné, protože jsme všichní cítili , že naší komunistí mají jeden mimořádně přesvědčivý argument pro svou dlouhověkost v zádech. Byla to Rudá armáda se sovětskými představiteli na čele. A ejhle. Stálo se něco nečekaného. Došlo k uzbrojení SSSR a vnitřním rozporům mezi vrcholnými komunisty. Ti chytřejší viděli, že tudy cesta nevede a i ti hloupější pochopili, že nemají šanci, jak pokráčovat dál. A tak se společně dohodli, že jedinou cestou, jak se udržet u moci, je převzetí ekonomické moci , pomoci vytvoření mafianských a korupčnických buněk , což se jim docela dobře daří. Jako zkušení politici pochopili že musí udržet ve své moci ozbrojené síly, které rozprášily, protože v původní formě by je nebyli schopni ovládnout a sdělovací prostředky, které byly snadnější kořísti, protože byly (jsou) mimořádně úplatné a na ně nebylo třeba až tak mimořádných výdajů. Nevím kdo je nejvýšším kapou , ale Kalousek to určitě není.

1 0
možnosti
O

oslik

2. 7. 2012 23:17
Re: Totalitní, komunistické vládnutí

Nejvyšší kápové zůstávají zpravidla v pozadí. Ale Kalousek je klíčem. Navíc má teď zjevně strach o vlastní kejhák...

0 0
možnosti
K

kion121

2. 7. 2012 22:33
Pan Kalousek

je naprosto neuvěřitelnýR^;-€!!

Boží mlýny melou.....

:-)

0 0
možnosti
PK

petrkhol

2. 7. 2012 22:37
Re: Pan Kalousek

Doufám,že se toho domletí dožijem :-)

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS