Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

adua

5. 5. 2012 18:07
karma

R^nic než souhlas.

0 0
možnosti

petrph

5. 5. 2012 17:34
vzhledem k tomu

Že paní Peake ani nebyla schopna v parlamentu založit klub s 10ti poslanci, tak to strana LIDEM ve vládní koalici nebude:-)

0 0
možnosti

Stará kára

5. 5. 2012 15:32
Na váš dotaz odpovídám

Nevím, jak moc jste blbej. Rozhodně jste zbytečně vulgární.

0 0
možnosti

Stará kára

5. 5. 2012 15:31
Zdá se, že se domníváte, že volíme stranu

Omyl - volíme kandidáty na kandidátní listině stran (někteří jsou "nezávislí kandidáti na kandidátce Xyz"). Kroužkujeme jen proto, že nevolíme stranu, ale kandidáty.  Kdybychom volili stranu, mohla by za každou nastoupit trojka či pětka šéfů strany a hlasovat silou odevzdaných hlasů. Ale není to tak (teprve to by byla prasárna).

  Takže my jsme zvolili kandidáty, ti složili slib poslance. Ten neříká nic o poslušnosti sekretariátům. Poslanec slibuje výhradně "že

svůj mandát bude vykonávat v zájmu všeho lidu a podle   s v é h o   nejlepšího  v ě d o m í  

a   s v ě d o m í".   Svého, nikoliv stranického.  Kde se ve vás ta představa bolševické poslušnosti straně vzala. Vypadáte mlád.

0 0
možnosti

Stará kára

5. 5. 2012 15:22
Můžete prosím sdělit,

které části volebního programu nebude paní Peak prosazovat? A porovnat s "úspěchem" Věcí veřejných - tedy jakou část prosadily ony?

  Jen pro posouzení, zda se až tolik odchyluje od volebního programu, za který byla zvolena.

0 0
možnosti

Rusy

5. 5. 2012 15:21
Jedna drobnost vám unikla

Kde je řečeno, že uskupení "lidem" nenaplňuje vizi a program strany? Já si to sice nemyslím, to by třeba nikdy nemohli podpořit snižování reálných důchodů s rostoucím věkem důchodce, zvlášť v situaci, kdy roste spoluúčast ve zdravotnictví. Takže problém není to, že rozštěpili stranu - takový krok může být i oprávněný v situaci, kdy se poůvodní strana odchýlí od svých cílů a slibů. Problém je to, že původní záměr nehájí ani jedna skupina - ani Kočí, ani Peake, ani Bárta. Ale slibům svým voličům se zpronevěřily i obě další vládní strany, takže si nemají co vyčítat.

0 0
možnosti

vsevedec

5. 5. 2012 15:13
Vážený pane

Nevím, proč rovnou neřeknete - chci předčasné volby, chci jinou vládu, chci Bohouška a Vojtu, chci, aby dělný prostý lid měl víc než podezřelí inteligenti, a v tom mi překáží těch pár lidí z VV.. Byla K. Peake zvolena legitimně do Poslanecké sněmovny? Byla. Podepsaly VV koaliční smlouvu? Podepsaly. Kdo porušil tuto smlouvu? Podvodník Bárta, hoštapler John, "teoložka" Klasnová. Drží se K. Peake této smlouvy? Ano. Nevidím sebemenší problém, naopak děkuji za každý den, kdy v mé zemi nevládnou oranžoví a rudí soudruzi!

0 0
možnosti

1absolutus

5. 5. 2012 12:42
Dobrý článek.

Karma.R^

1 0
možnosti

Inzheim

5. 5. 2012 12:15
Je jisté, že

víte o partě čestných, pracovitých, férových lidech, kteří nahradí tu zkorumpovanou čeládku, která nám s potížemi ,ale vládne. Už se tady ničemu nedivím, ale přesto, prosím, prozraďte mi, kde jste vzal tu smyšlenou jistotu, že když vyhodíte Karla a šoupnete tam Láďu== oba věrné Čechy,-- že bude na zemi ráj ??

Asi zbožňujete rudé bajky, Zlatá kniha pohádek Bobiny Němcové je pro vás kodexem.

0 0
možnosti

petrkhol

5. 5. 2012 12:35
Re: Je jisté, že

Vážený ,volím pravicové strany, dokonce jsem volil současnou vládnoucí stranu. Ale nemohu připustit aby vláda se držela tímto způsobem v zájmů vyšších cílů jako jsou reformy. Politik má mít vysokou morální hodnotu a ne arogantně přehlížet lidi a dělat z nich jen prostředek k získání podílu na moci a přístupu ke zdrojům. Když ve volbách zvítězí a budou vládnout jiné strany než budu volit já ,tak to budu respektovat ikdyž se mi to nebude líbit. A to z prostého důvodu-je to legitimně zvolená vláda zvolená většinou národa. TOHLE ALE TEDA NEMŮŽU VNITŘNĚ PŘIJMOUT.

1 0
možnosti

PeTaX

5. 5. 2012 11:56
Kdyby volby

dokázaly něco změnit, zrušili by je už dávno - takové pěkné a trefné přísloví.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS