Petr Khol

Evropská superdebata, větší blbost jsem neviděl

22. 05. 2014 23:26:56
Dnešní superdebata to byl teda úlet. Už by konečně měl někdo toho narcistu Václava Moravce vyrazit.

No tohle byla hrůza. Moravec, který má v úvodce Otázek nedělního poledne "a o čem se po dnešních otázkách bude mluvit", předvádí svou arogantní manipulaci o tom co budou lídři stran mluvit v celonárodní debatě na veřejnoprávní televizi. Tento narcista veřejného mínění, který si myslí, že on určuje co českého občana zajíma jak v politice nebo ve volbách do evropského parlamentu udělal z této debaty totální frašku. Nenechat dotázaného domluvit a snažit se mu vnutit svojí linii odpovědi, je pro mě osobně skandál. Václav Moravec je pro mě ukázkou celkového úpadku ČT.

K debatě jako takové. Část lídrů stran je kapitolou sama o sobě. Proboha co tam na mě čekalo. Zahradil(ODS)- to už je jen drzost ODS a posmrtné křeče po vlastní politické sebevraždě. Populistické výkřiky, odporující své drívější europarlamentní rétorice. Tonoucí se stébla chytá, budiž, ikdyž bych řekl utonoucí. Telička (ANO)- jedinou otázku, kterou bych mu položil by byla, kolik Andreje Babiše stála jeho "oběť" jako kandidáta jeho strany. Člověk, který je pro mě symbolem individua, co prodá svou hrdost pro pár mizerných zlaťáků. Spolumajitel lobistické firmy, která je za odpovídající finance se ochotná podílet na kdejaké prasárně viz NWR a RPG Byty. Keller(ČSSD)- maník rád popíjející svou oblíbenou desítku, co v rozhovoru pro MF Dnes přiznal své členství v KSČ a obhajoval jej vidinou rozvoje své osobní kariéry a prohlášením, že toho nelituje.

Niedermayer(TOP09)- bývalý člen vyvolených bankovního sektoru, který nemá ani nejmenší páru o realném životu zaměstnanců a podnikatelů, mluvící neustále o svých vědomostech ekonomie, které apropo v uplynulých šesti letech nějak nefungují. O kandidátce KSČM se radši nebudu ani vyjadřovat. Petr Hannig- mluví jazykem a logikou obyčejných lidí, ale krom populistických žvástů nic neřekl. Mach (SSO)- velké zklamání. Program není špatný, ale on ho prostě neumí prodat. Liška (Zelený)- nebezpečný to tvor. Po ekoteroru EU, který likviduje ekonomiky a peněženky lidí, by chtěl ještě více regulace a nařízení.John (VV)- ty vyjádřil tenkrát Lukáš Pavlásek v pořadu HBO Na stojáka, kde předváděl Víta Bártu. Po otázce Knorra, kdo vlastně v té straně je odpověděl " To jsem já, Radek John a ta blondýna co jsme ji oba prc..i" . Takže bez komentáře do mrtvol se přece nekope.

Sakra nikdy bych neřekl, že jediný, kdo z těchto lídrů mi přišel celkem přijatelný, byl předseda Pirátů. A proč ne. Možná jim hodím v sobotu hlas a půjdu se dívat na naše hokejisty, kterým narozdíl od našich politiků levárna v zápase neprojde.

Mé motto pro sobotu? Nejistá volba, ale hlavně vypráskat Finy a pokud možno i Moravce z ČT.

Autor: Petr Khol | karma: 27.35 | přečteno: 1820 ×
Poslední články autora