Dobře, že poslance NS pustil z vazby, protože ...

Dobře, že poslance NS pustil z vazby, protože tam měli sedět jiní. Místo Šnajdra, Fuksy a Tluchoře tam totiž měli sedět Nečas, Schwarzenberg a Kalousek.

 Hlavními aktéry této politické korupce a prasárny jsou totiž tito tři pánové. Nevím co bylo na začátku jestli vejce nebo slepice. Jestli bylo první to, že Šnajdr, Fuksa a Tluchoř nemohli nadále sledovat podvod ODS na svých voličích nebo jenom od začátku vychcanost z toho vytěžit. Před volbami 2010 slibovala ODS zlevnění a efektivitu státu a nezvyšování daní. Realita poněkud jiná. Nafouknutá státní správa na které se ušetřilo jenom tím, že snížili obyčejným úředníkům plat a zmrazili ho, zatímco vysocí úředníci spřízněný s politiky inkasovali nehorázné odměny.

 Proč ne. Asi dřeli jako koně ... a my všichni ostatní se jenom flákáme a tím platíme málo na daních a erár kvůli nám zeje prázdnotou a na dluh. Jak smutné.

  "Zaplať ševče ! " pronesla asi paní Nagyová s rozmazanou rtěnkou poté co vylezla zpod Nečasova stolu, kde dřela jako kůň.

 Navíc se ani ti tři pitomci nedokázali domluvit na tom jak budou vystupovat. Nečas: "Byl to politický handl jako vždycky". Schwarzenberg: "Bylo to prachsprosté vydírání od rebelů". Kalousek : "Byli to volní odborníci, tak jsem je zaměstnal, přece je nenechám utéct do soukromého sektoru ".

  Teď jim marťanům, kteří jsou tu jenom na návštěvě, protože si nějak nerozumí s občany, otrnulo a směrem k žalobcům, Ištvánovi, Šlachtovi a Zemanovi (zástupci ne virotikovi) řvou na celé kolo: Pověste je vejš ať se houpaj.

  Vítejte v zemi kde zítra znamená ještě větší H...O než jsme doufali.

Autor: Petr Khol | úterý 16.7.2013 21:21 | karma článku: 30,47 | přečteno: 1206x